DTT slotconferentie: "Op weg naar een formatieve evaluatiecultuur"

DTT slotconferentie
Elk einde is een begin, dat geldt ook voor de afsluiting van de pilot diagnostische tussentijdse toets (DTT). Het College voor Toetsen en Examens heet u van harte welkom tijdens de DTT slotconferentie: “Op weg naar een formatieve evaluatiecultuur”.

Voor wie?
Aan de driejarige pilot DTT hebben 230 scholen deelgenomen. Het CvTE nodigt alle bij de DTT betrokken gebruikers, docenten, schoolleiders, de makers, maar ook nieuw geïnteresseerden uit om met elkaar in gesprek te gaan over de opbrengsten van de pilot DTT. Ook krijgt u de gelegenheid met experts in gesprek te gaan over formatief evalueren.

Programma
Het programma bestaat uit twee delen, waarin zowel wordt teruggekeken op het maakproces van de DTT als vooruit wordt gekeken naar de toekomst van formatief evalueren. U kunt zich inschrijven voor de ochtend, de middag, of de hele dag. Deelname is kosteloos.

Waar en wanneer?
De conferentie is op donderdag 12 oktober 2017 vanaf 10:00 uur in congres- en vergadercentrum Domstad in Utrecht

Aanmelden
De inschrijving is inmiddels gesloten.